Guía para preparar
Pastelitos “Cupcakes” Parte 2
Guía para preparar Pastelitos
“Cupcakes”
La diferenci entre usar moldes para muffings vs cupcakes es que el muffing es mas grande. ver fig.
Estoy listo con la parte de decoración de Cupcakes 2 y esto es todo acerca de mis recetas favoritas
de la cupcakes.
Comencemos con elegir el molde a utilizar y la receta; puedes ver mas recetas en nuestra pagina hermana:http://100simpledeliciousdessertrecipe.blogspot.com
Comencemos con elegir el molde a utilizar y la receta; puedes ver mas recetas en nuestra pagina hermana:http://100simpledeliciousdessertrecipe.blogspot.com
Se trata de la cúpula.
Mi mejor manera de conseguir una cúpula de pastelitos no es la crema de mantequilla y el azúcar, sino para batir los huevos y el azúcar y derritiendo la mantequilla con la leche, eso es todo. Por supuesto, este método va a cambiar la textura del cupcake de un cupcake más amplio y luminoso, pero si el cupcake va a ser sumergido en la pasta de azúcar este método es perfecto.
Receta:
Mi mejor manera de conseguir una cúpula de pastelitos no es la crema de mantequilla y el azúcar, sino para batir los huevos y el azúcar y derritiendo la mantequilla con la leche, eso es todo. Por supuesto, este método va a cambiar la textura del cupcake de un cupcake más amplio y luminoso, pero si el cupcake va a ser sumergido en la pasta de azúcar este método es perfecto.
Receta:
Cúpula pastelitos de vainilla:
1. Caliente la leche con la mantequilla para que se derrita la
mantequilla y deje enfriar por si es muy caliente.
2. Batir los huevos, el azúcar y la vainilla hasta que quede espesa y
cremosa con la batidora de mano eléctrica.
Tenga cuidado de no batir demasiado tiempo ya que esto puede dar muchas
burbujas de aire.
3. Mezcla en la mezcla de leche y mantequilla.
4. Agregue los ingredientes secos y mezcle todo hasta que esté suave y
sin grumos de harina.
Coloque los cupcakes (muffin) pan
en el centro del horno y hornee hasta que un palillo salga limpio.
Suerte con el Horno. Recuerde precalentalo antes de meter el sarten con
los cupcakes.
Durante la cocción se puede producir una "volcanes" en el
medio, pero que fácil se puede fijar el momento en que los saca del horno, simplemente
suavizar los bizcochos con el dorso de una cuchara. Esto también puede ocurrir con
el método "original".
Sólo para demostrar lo bien que la cúpula que he cortado dos de ellos. El de la izquierda es el "huevo y el azúcar" y la de la derecha es la "mantequilla y el azúcar". Al ver que no puede ser la gran diferencia en el sabor, pero no es como los más adecuados son más húmedos. Recuerde que estos pastelitos son los mejores en el día en que se cuecen al horno. Puede tenerlos almacenados durante 1 día y se les dará un poco pegajoso en la parte superior, pero bien en el gusto. Si usted necesita más tiempo para que los guarde yo los cepillo ligeramente con un jarabe de azúcar.
Sólo para demostrar lo bien que la cúpula que he cortado dos de ellos. El de la izquierda es el "huevo y el azúcar" y la de la derecha es la "mantequilla y el azúcar". Al ver que no puede ser la gran diferencia en el sabor, pero no es como los más adecuados son más húmedos. Recuerde que estos pastelitos son los mejores en el día en que se cuecen al horno. Puede tenerlos almacenados durante 1 día y se les dará un poco pegajoso en la parte superior, pero bien en el gusto. Si usted necesita más tiempo para que los guarde yo los cepillo ligeramente con un jarabe de azúcar.
Ver recetas en; http://100simpledeliciousdessertrecipe.blogspot.com/2011/03/decorating-cupcakes-4-monarch-butterfly.html
Healthy Blueberry Orange Muffins
loosely adapted from: allrecipes.com
makes 18-24 muffins
Ingredients:
1½ cups all-purpose flour
1½ cups whole wheat flour
¼ cup ground flaxseed
1 cup packed brown sugar
1½ tablespoon baking powder
1½ teaspoon salt
¼ cup plus 2 TBSP apple sauce
3 eggs
2 tablespoons orange zest
¾ cup milk (I used soy)
¾ cup orange juice
1 pint fresh blueberries
Directions:
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly spray the muffin tin (or line with muffin liners).
In a large bowl combine all the ingredients. Beat at low speed just until moistened. Then beat at medium speed for 2 minutes. Fold in the blueberries. Pour batter into muffin tins about ¾ full. I used a cookie scoop for this. It’s about a ¼ cup full.
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 15-18 minutes or until a toothpick poked into the center comes out clean. Cool in pan for 10 minutes then invert onto a wire rack to cool completely before serving.
I think this tastes best warm. Heat in a microwave for a few seconds before eating. (Or eat it all after it comes out of the oven!) : Tomado de: http://mykitchenjourney.blogspot.com/2007/10/breakfast.html
ingredients:2 cups cake flour, sifted
1/2 tsp baking soda
2 tsp baking powder
1/2 tsp kosher salt
1 tsp ground cinnamon
1/2 TBSP ground ginger
1/2 tsp ground nutmeg
1/8 tsp ground cloves
1/2 cup unsalted butter, softened
1 1/4 cups packed light brown sugar
2 large eggs
1/2 cup buttermik
3/4 cup pumpkin puree
for the frosting:1/4 cup butter
4 oz cream cheese
1/2 tsp vanilla extract
1 cup confectioner’s sugar
directions:Preheat oven to 350° F. Line 2 muffin trays with 18 paper liners. In a medium bowl sift together dry ingredients: flour, baking soda, baking powder, salt and spices. Set aside.
In an electric mixer on medium-high speed, cream butter and brown sugar until pale and fluffy. Beat in eggs one at a time until each one is fully incorporated. Reduce speed to low and add the flour mixture in three batches, alternating with the buttermilk. Beat until just combined, then add pumpkin and beat until just combined.
Using a 1/4 cup ice cream scoop, scoop and fill the lined cups. Bake in preheated oven for 15-18 minutes, rotating halfway through. Cupcakes are done when a toothpick inserted in the center comes out with little or no crumbs. Allow to cool in the pan on wire racks for 10 minutes before transferring to wire racks to cool completely.
for the frosting:Beat butter and cream cheese until light and fluffy. Add in vanilla, beat until combined. Gradually add powdered sugar and beat for 5 minutes or until fluffy.
Attach your favorite tip into a piping bag, or cut the corner of a ziploc bag and pipe onto cupcakes from the outside in. Alternatively, you can scoop and spread the frosting with an offset spatula.
Makes 18 cupcakes.
Tomado de: http://mykitchenjourney.blogspot.com
loosely adapted from: allrecipes.com
makes 18-24 muffins
Ingredients:
1½ cups all-purpose flour
1½ cups whole wheat flour
¼ cup ground flaxseed
1 cup packed brown sugar
1½ tablespoon baking powder
1½ teaspoon salt
¼ cup plus 2 TBSP apple sauce
3 eggs
2 tablespoons orange zest
¾ cup milk (I used soy)
¾ cup orange juice
1 pint fresh blueberries
Directions:
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly spray the muffin tin (or line with muffin liners).
In a large bowl combine all the ingredients. Beat at low speed just until moistened. Then beat at medium speed for 2 minutes. Fold in the blueberries. Pour batter into muffin tins about ¾ full. I used a cookie scoop for this. It’s about a ¼ cup full.
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 15-18 minutes or until a toothpick poked into the center comes out clean. Cool in pan for 10 minutes then invert onto a wire rack to cool completely before serving.
I think this tastes best warm. Heat in a microwave for a few seconds before eating. (Or eat it all after it comes out of the oven!) : Tomado de: http://mykitchenjourney.blogspot.com/2007/10/breakfast.html
Pumpkin Cupcakes with Cream Cheese Frosting
http://mykitchenjourney.blogspot.com/2011/01/pumpkin-cupcakes-with-cream-cheese.html1/2 tsp baking soda
2 tsp baking powder
1/2 tsp kosher salt
1 tsp ground cinnamon
1/2 TBSP ground ginger
1/2 tsp ground nutmeg
1/8 tsp ground cloves
1/2 cup unsalted butter, softened
1 1/4 cups packed light brown sugar
2 large eggs
1/2 cup buttermik
3/4 cup pumpkin puree
for the frosting:1/4 cup butter
4 oz cream cheese
1/2 tsp vanilla extract
1 cup confectioner’s sugar
directions:Preheat oven to 350° F. Line 2 muffin trays with 18 paper liners. In a medium bowl sift together dry ingredients: flour, baking soda, baking powder, salt and spices. Set aside.
In an electric mixer on medium-high speed, cream butter and brown sugar until pale and fluffy. Beat in eggs one at a time until each one is fully incorporated. Reduce speed to low and add the flour mixture in three batches, alternating with the buttermilk. Beat until just combined, then add pumpkin and beat until just combined.
Using a 1/4 cup ice cream scoop, scoop and fill the lined cups. Bake in preheated oven for 15-18 minutes, rotating halfway through. Cupcakes are done when a toothpick inserted in the center comes out with little or no crumbs. Allow to cool in the pan on wire racks for 10 minutes before transferring to wire racks to cool completely.
for the frosting:Beat butter and cream cheese until light and fluffy. Add in vanilla, beat until combined. Gradually add powdered sugar and beat for 5 minutes or until fluffy.
Attach your favorite tip into a piping bag, or cut the corner of a ziploc bag and pipe onto cupcakes from the outside in. Alternatively, you can scoop and spread the frosting with an offset spatula.
Makes 18 cupcakes.
Tomado de: http://mykitchenjourney.blogspot.com
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